Facebook Preview looks the same no matter what I do | Configuring All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Facebook Preview looks the same no matter what I do
February 15, 2016
10:35 pm
Avatar
ajowen88
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
February 14, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

I’ve read jsut about everyhting there is a configured, and re-configured everything I could. Every time I post my home URL ont Facebook I get the image that I want (yay), but the description is coming from the home page instead of what I typed in on the settings page.

 

Is there a way to privately send my URL to get a resolve?

 

Thank you!

February 16, 2016
8:14 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1790
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 16, 2016
6:44 pm
Avatar
ajowen88
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
February 14, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
February 16, 2016
7:46 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1790
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 17, 2016
9:37 am
Avatar
ajowen88
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
February 14, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Nailed it. Thank you!

February 16, 2017
1:25 pm
Avatar
Sarah Gill
Phoenix, Arizona
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
February 16, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

How do you deactivate one set of the Open Graph meta? I am having a similar issue for posting on Facebook and Twitter. I’m not getting the correct images and descriptions to show up on any of my pages.

February 16, 2017
1:37 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1790
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
21 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 18952

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1825

Posts: 7747

Newest Members:

ARANTZAZU VALLADARES

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar