Media Library Now Linked To The World | Configuring All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Media Library Now Linked To The World
November 25, 2012
2:48 pm
Avatar
rjay266
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
November 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

Perhaps someone could help me. I just loaded this software last week and I’m working on getting it functional.

I was horrified to find that each image in my entire media library is now linked out to google. Not just images on my web pages.

They are showing up like closed posts for a blog. What can I do to make it stop???? Is there some setting I need to set?

These pages are making my web site look just stupid. here is an example.

http://www.innovative-trading-…..nt_id=1589

There are dozens of these in the sitemap xml.

I’m using the default SEO Pack Pro setting for the most part.

Help!!!!

RJay

November 26, 2012
9:51 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1844
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 26, 2012
3:03 pm
Avatar
rjay266
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
November 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok, here is what I found. The purchased All In One SEO has a problem. No matter what options I turn on or off I get the same XML chart map with nearly 200 links to media in the back end of my web site. I deleted the default XML files from my host server and tried again… same result. Over 200 links were being generated. Only when I created a sitemap XML other than the default name did I get any positive results. I was able to get exactly what I wanted in the new XML listing. I have deleted you default XML files leaving just the new ones I created. Link listing is down from 207 to just the 27 I wanted.

Do you have any suggestions how to fix this mess that is now inside the search engines?

Are you planning to fix this problem with your software?

I can’t believe you charge money for software with bugs like this that also has no setup or operating instructions to boot.

I hope my current configuration will work. This has not been the experience I would have expected from you guys.

RJay

November 26, 2012
6:07 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1844
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 28, 2012
12:46 pm
Avatar
rjay266
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
November 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks, I am just not going to not use the default xmls. Problem solved.

Some kind of official users guide for the purchased version would be nice.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
35 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19447

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1872

Posts: 7971

Newest Members:

Beth Goodreau

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar