problem with permalinks | Configuring All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
problem with permalinks
October 18, 2017
3:47 am
Avatar
Daniela Ropotan
Spain
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 5
Member Since:
October 18, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I have a big problem with the permalinks of the “media-library”. When I upload a image to a post or page, this image always generates a permalink, even if I indicate otherwise “none”. This permalink in media is set to “no index” and “no follow”.

The problem is that many of this content is indexed by Google and now I’ve generatet a lot of pages without content.

I’ve deleted this content (attachment of media) in the sitemap, but I wish to know what could I do to with “all in one seo” for delete this problem.

For exemple, in you writte in Google “super animaciones infantiles talavera” click here, there are three pages with diferents URLs generated by permalinks in media with the same content. I attach image with the name “picture 3” to see this, too.

What could I do with this problem?

October 20, 2017
11:48 am
Avatar
Michael Torbert
Admin
Forum Posts: 449
Member Since:
October 13, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online: Pataki Gabor
33
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22805
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2094
Posts: 9105
Newest Members:
Pataki Gabor
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 239Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar