Conflict with WP 4.0 and All in One SEO Pack Pro | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Conflict with WP 4.0 and All in One SEO Pack Pro
September 6, 2014
6:06 pm
Avatar
Greg Davis
New Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 2
Member Since:
September 25, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I updated my multisite this weekend to WordPress 4.0 and I found a conflict with your plugin.  It seems that when the plugin is active, it interferes with certain features in the post editor such as trying to “Add Media”.  When you try to click on the “Add Media” button in the content editor when the plugin is active, nothing happens.  When I deactivate the plugin, the “Add Media” button works again (show you the Media Library).

Are you aware of this bug?

Thanks!

Greg

September 8, 2014
10:30 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Moderators

Members
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 11, 2014
7:41 pm
Avatar
Phil
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 4
Member Since:
September 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I am having the same issue with the Add Media tab and social settings tab in my add product page. Any way to help, I have deactivated plugins with no help.

java console on page link:

http://www.ajourneythroughart……h_settings

 

2Consider using ‘dppx’ units, as in CSS ‘dpi’ means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual ‘dpi’ of a screen. In media query expression: only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min-resolution: 144dpi) post.php?post=1526&action=edit&message=6:33
7Consider using ‘dppx’ units, as in CSS ‘dpi’ means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual ‘dpi’ of a screen. In media query expression: print, not all, (-webkit-min-device-pixel-ratio: 1.25), (min-resolution: 120dpi) post.php?post=1526&action=edit&message=6:1
Consider using ‘dppx’ units, as in CSS ‘dpi’ means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual ‘dpi’ of a screen. In media query expression: print, not all, (-webkit-min-device-pixel-ratio: 1.25), (min-resolution: 120dpi) post.php?post=1526&action=edit&message=6:536
Uncaught TypeError: Cannot read property ‘top’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:63
2Uncaught TypeError: Cannot read property ‘hasClass’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:1028
8Uncaught TypeError: Cannot read property ‘top’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:63
Uncaught TypeError: Cannot read property ‘hasClass’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:1028
2Uncaught TypeError: Cannot read property ‘hasClass’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:1028
3Uncaught TypeError: Cannot read property ‘top’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:63
Uncaught TypeError: Cannot read property ‘hasClass’ of undefined load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,schedule,wp-ajax-response,autosave,jqu…:10

September 12, 2014
10:05 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Moderators

Members
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 12, 2014
2:46 pm
Avatar
Phil
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 4
Member Since:
September 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for the quick reply Peter, I did find the issue with an old plugin I did not think was active and removed it. It solved the problem and removed those errors.

Do you have a suggestion on doing a development copy of my site. Can I use my same server or do you suggest a mirror site on another server?

I would like to try this before upgrading my woocommerce plugin.

 

Thanks so much

September 12, 2014
2:54 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Moderators

Members
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 19, 2014
9:36 am
Avatar
Geoffrey McRae
Buenos Aires
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
September 9, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

http://www.gatewaytosouthameri…..sblog.com/

This plugin is proving a disaster. Twice it has corrupted our htaccess files needing for them to be rebuilt. We upgraded to Pro thinking that we might get some support but they ignore all requests for help

Maybe some can suggest someone that can help with these issues. 

September 19, 2014
9:47 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 19, 2014
10:49 am
Avatar
Geoffrey McRae
Buenos Aires
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
September 9, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

When I upgraded to Pro I wanted to have a look at the options.

I did have the file editor activated and opened the htacess Tab to see what it would show. I saw nothing so went back and then the system crashed. This has happed twice now so I am afraid to go near it as it take the developer some considerable time to rebuild it.

Our developer is going to try and check the htaccess file once again from a SEO point of view over the weekend to see why our google bot issues and URL is not connecting.

I dont what to do now.  The site appears to be working normally. It is just google no longer sees it.

September 19, 2014
10:54 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 19, 2014
11:00 am
Avatar
info@ianstudio.com
Geneva, Switzerland
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
October 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Indeed, same issues as Greg Davis and phil@thatemailaddressisajourneyuntoitself.damn

Various Media-related elements saving (I could not add media/images in the WooCommerce Categories inteface or add media to galleries in posts or pages on another site) or the impossibility to save created WooCommerce products.. my client was pulling her hair out wondering why nothing she was updating in her shop would get saved.. finally I made the connection.. Luckily for me, she is very nice.. and even thought it was “her fault” :0(

I did not try to understand exactly what the matter is specifically, all I know is WP 4 and latest version of ALL IN ONE SEO do not play well together, so I deactivated it in all my sites.. Hope it gets fixed quickly..

September 19, 2014
11:06 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 19, 2014
11:34 am
Avatar
Ian Humbert-Prince
Geneva, Switzerland
New Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 2
Member Since:
October 16, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Sorry was logged in with the wrong account, this is the one where I can see everyhting. Ok.. well dunno, here it goes:

On one site using the Theme ENFOLD, No WooCommerce

I deactivated all plugins, except WPML (sorry I cannot live without that one so even if there was an issue with it… I’d have to choose WPML over ALL IN ONE), that site has no WooCommerce and I could not create image galleries with ALL IN ONE activated.

 

On another site using theme LEGENDA and a WooCommerce

similar: I deactivated all plugins, except WPML (sorry I cannot live without.. bla bla bla), that site has a WooCommerce and I could not create new products.

My take is.. there must be “some” issue related to ALL IN ONE.. and possibly WPML together ?!
____________________

I don’t really feel like giving access to any of my sites. As far as I’m concerned I can bypass ALL IN ONE for a while and once in awhile when there are updates I’ll give it a spin again. SEO is important yet not so much as a working site and if this issue persists I’ll just find another solution for SEO.

In my troubleshooting logic, if I remove “something” and then things work.. that “something” has at least a partial responsibility..

September 19, 2014
11:50 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
19 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 14

Members: 18059

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1738

Posts: 7300

Newest Members:

DOVEL SARL

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar