Error logging in Google Analytics | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Error logging in Google Analytics
October 31, 2013
10:12 am
Avatar
info@bellportweb.com
Member
Guests
Forum Posts: 15
Member Since:
October 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I am getting the following error when trying to log in through the new feature of google analytics…

 

INVALID TOKEN REQUEST. PLEASE ADVISE.Screen-Shot-2013-10-31-at-9.58.59-AM.pngImage Enlarger

October 31, 2013
10:27 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 2, 2013
12:31 pm
Avatar
info@bellportweb.com
Member
Guests
Forum Posts: 15
Member Since:
October 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

http://www.longislandwinecellars.com

This site has been live for over a month. Please advise.

 

FYI, I have 2 google analytics sites under one google analytics account.

November 4, 2013
10:01 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 5, 2013
9:02 pm
Avatar
info@bellportweb.com
Member
Guests
Forum Posts: 15
Member Since:
October 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Please see the image I attached in the original post. Thats all that was there.

November 6, 2013
9:50 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 10, 2013
4:19 pm
Avatar
mail
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
November 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

kingdomofkitsch.com

I’m having the same problem:  here are the details:

  • oauth_token=4/S6S9rtRwxyF_Y1XtY7TPlzcRk2KX
November 11, 2013
10:37 am
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi mail,

We believe that this is a bug, would you be willing to send us some login information via this contact form?  In order to troubleshoot this we would need admin login for your site and the login information to your Google account.  Please do not post this information to the forums.

Thanks,

Nina

January 30, 2014
11:51 am
Avatar
info@bellportweb.com
Member
Guests
Forum Posts: 15
Member Since:
October 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

It appears 1 of the 2 accounts I have under google analytics is working. One registers perfectly but the other is still showing up as 0 views.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
31 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19970

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1896

Posts: 8088

Newest Members:

Luigi Maragna

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar