Open Graph problems | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Open Graph problems
July 9, 2019
4:35 pm
Avatar
steve
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 5
Member Since:
March 16, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, I’ve uploaded a specific image to a post BEFORE the post was published. (Image here: https://steveaxentios.ch/cms/w…..ternet.jpg). In other words, I have uploaded the image while the post was in draft mode.

Unfortunately, All in One does not override the first image of the post with the specific image.

URL of the post: https://steveaxentios.ch/site-…..-daccueil/)

What can be done about it?

 

Just to add some information: some posts have been online for MONTHS with uploaded images and LInkedin still does not recognize the uploaded image, although Facebook does after using the debug tool.

July 9, 2019
5:28 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2097
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online:
26
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22096
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2052
Posts: 8887
Newest Members:
Ralf Kuberg
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 217Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar