Problem display title | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Problem display title
September 3, 2013
6:27 am
Avatar
cyril082
Member
Guests
Forum Posts: 4
Member Since:
September 3, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Since the last update, I have problems with the display of the title of my site:

http://www.heberger-image.fr/i…..O.png.html

http://www.heberger-image.fr/data/vignettes/11400_bug_titre_SEO.png

It’s a problem with a character:

 

Thank you for your help

 

September 3, 2013
6:55 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 3, 2013
8:54 am
Avatar
cyril082
Member
Guests
Forum Posts: 4
Member Since:
September 3, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

@Matthew

Thank you for your answer.

here is the website address:

http://www.actugirondins.com/

September 3, 2013
9:40 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

September 3, 2013
10:05 am
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Cyril082,

What you are describing is a known bug that was fixed in the latest update.  I can see on your site that you are using the most updated version of the plugin, in this case will you please deactivate and delete the plugin and then reinstall it on your site.  

If this doesn’t fix your problem please let us know.

Thanks,

Nina

September 3, 2013
10:15 am
Avatar
cyril082
Member
Guests
Forum Posts: 4
Member Since:
September 3, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Okay, thank you.
I opened a new topic.

September 5, 2013
9:38 am
Avatar
Larry Dickinson
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
March 24, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Does your plugin change any text or background colors on my site? I have an issue with the comment form on the front page not displaying properly and can’t figure out what is causing it. The form looks correct on all the other site pages, just not the front page. I’m at a loss to solve the problem and can’t contact the theme designer as their site contact form requires a captcha and no image is displayed so there is no way to contact them. I’ve looked at the code in the theme php files trying to figure it out and thought I would ask if your plugin might be the culprit. My site is http://mynewbrunswick.ca

Thanks.

Larry

September 5, 2013
9:58 am
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Larry,

All in One SEO Pack will not change any of the styling on your site, so it isn’t causing the issues with your contact form.

Thanks,

Nina

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
39 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19982

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1898

Posts: 8094

Newest Members:

Gustavo Afonso Ribeiro e Lacerda

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar