Problem with custom taxonomies | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Problem with custom taxonomies
March 19, 2013
1:29 pm
Avatar
rob
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 26, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I’m working on a site that has a complex custom post and taxonomy structure. The plugin is picking up the posts fine, for adding the SEO fields, but it’s not picking up the custom taxonomy pages at all. Is there anything that can be done to get this to work?

I know it’s normal not to worry about taxonomy pages for SEO (or even noindex them), but this is a bit of a special case; these are actually high value pages for SEO for this site.

thanks,
Rob

March 20, 2013
10:26 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 23, 2013
4:48 pm
Avatar
rob
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 26, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Peter,

Thanks for your reply (and sorry it’s taken me a while to respond!) my expectation is to be able to customise the title and meta description on the auto-generated taxonomy pages (e.g. http://www.amazingcrete.com/pr…..ype/villa/). I know that WP doesn’t let you do this by default, but some other SEO plugins add it as a feature (Yoast, I think?)

thanks,
Rob

March 25, 2013
10:16 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 26, 2013
2:25 pm
Avatar
rob
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 26, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Okay, thanks for the info. I’m glad to hear that the bug is being fixed, but unfortunately this is critical for this site so we’ll be switching to another plugin.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
33 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20445

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1942

Posts: 8343

Newest Members:

Melissa Palmer

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar