Since installing All in One new posts are not showing up in Google or Bing | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Since installing All in One new posts are not showing up in Google or Bing
February 15, 2014
2:35 pm
Avatar
Brian Berg Jr
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Since I installed All in One new posts do not show up in Google or Bing. If you google the post title the post itself doesn’t show in the results but those pages that link to the post do show up indicating that Google or Bing has crawled over the site. My site is behindpitrow.com

Brian

February 17, 2014
8:32 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2135
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online: Cyrill Haenni
21
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22828
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2095
Posts: 9107
Newest Members:
Benjamin Klarer
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 239Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar