Sitemap Blank / License Key | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Sitemap Blank / License Key
January 26, 2015
11:43 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Is my sitemap blank? https://takemetoyourleader.com…..itemap.xml

I can’t see anything there and want to make sure isn’t an issue. I thought that generated automatically and it’s not reporting any errors.

Also, I put my license key. Should that field disappear once I’ve entered it. I don’t see an accepted message or anything like that.

 

Thanks!

January 26, 2015
12:59 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2149
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 28, 2015
12:48 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok great. Thank you!

January 28, 2015
12:57 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Steve, can you tell if I fixe it correctly?

January 28, 2015
11:23 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2149
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 3, 2015
1:43 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I still can’t figure this out. Can you check it again?

Thx.

March 3, 2015
10:20 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2149
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 3, 2015
11:33 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I’ve deleted w3 and it’s still blank. Any thoughts?

March 3, 2015
3:59 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2149
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 4, 2015
12:12 am
Avatar
freddie
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 7
Member Since:
January 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks!

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online:
23
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 23015
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2113
Posts: 9191
Newest Members:
nifa.trading2000
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 255Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar