Sitemap error | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Sitemap error
November 24, 2015
10:23 am
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Site map not working, also google not indexing recent posts.

 

getting error:

 

This page contains the following errors:

error on line 2 at column 1: Extra content at the end of the document

Below is a rendering of the page up to the first error.

 

P.S.

i noticed that when i changed these sitemap settings, i got the map below.

from disable to 

From enable to Disable 

XML Sitemap

This sitemap index contains 7 sitemaps
URL LastChange
http://www.yardhype.com/sitema…..ddl.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..ost.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..age.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..ent.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..ory.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..tag.xml.gz  
http://www.yardhype.com/sitema…..mat.xml.gz

 

However i don’t understand what this map does. I bought the pro version of this plugin to get best settings and assistance in doing so, i publish on average 25-40 posts perday. PLEASE POINT ME TO THE BEST SETTING OPTIONS. Also other settings in the SEO plugin that may need tweeking.

 

Looking forward.

November 24, 2015
10:33 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 24, 2015
10:51 am
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok thanks for pointing that out.

 

Also, 

I published a post over 10minutes ago, i search for the page with exact title terms plus my website name, i don’t see it in google results. Instead other pages from the site shows up.

1.How long should i wait on average before i can see my published post in search results?

2. Does the sitemap update after every post i publish? i publish posts every hour or less.

2.Also can i do anything to speed up this process?

November 24, 2015
10:54 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 24, 2015
11:00 am
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

So you are saying for best results i should try to get Dynamically Generate Sitemap enabled? (maybe contact my hosting, i use amazon s3 or edit settings in w3 total cache)

 

or its equally ok having Dynamically Generate Sitemap disabled, for it causes an error in my case.

November 24, 2015
11:03 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 24, 2015
11:05 am
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Have you had any client with the same problem like mine… using Amazon hosting with w3 cache and got it fixed?

November 24, 2015
11:06 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 24, 2015
5:46 pm
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

How can add spacing or “|” between the post title and blog title.

please see attached image on how results now show up without spacing..

 

search-results.JPGImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
November 24, 2015
8:45 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 24, 2015
9:48 pm
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

i made the change but getting same problem.

 

screenshot.JPGImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
November 25, 2015
9:03 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 30, 2015
8:56 am
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Good day please, refund the charge to my paypal this morning. Because of the problem above i stopped using the plugin , i was going to request an refund for my 1st payment but i noticed that you guys don’t give refund so easy. However this morning i was charged another 35USD . now i paid 35+39 total $74 over the past week (i not using you plugin because of the problem).

 

I am kindly asking you to PLEASE REFUND both or at least one of these payments and stop future charges.

 

Looking forward.

November 30, 2015
9:19 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 30, 2015
12:51 pm
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

i found the problem in my theme that was causing sitemap not to be generated when dynamic is ENABLED..

problem was on function page of my theme.

 

i now enabled “option.

 

I see “This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below”

 

1. this is ok right?

2. Also do you suggest that i activate the performance extension?

November 30, 2015
1:44 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 30, 2015
2:48 pm
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Sitemap Indexes been disabled for hours now plus i dont get 500 Internal Server Error… (i re-enabled ai1 seo today so maybe you got cache pages).. i just empty cache. the site is up and running at the moment, Please try again should be ok now.

 

Also

how can i disable W3 Total Cache from caching the XML sitemap.

 

see my current w3 settings in screenshots below.

November 30, 2015
2:52 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 30, 2015
2:55 pm
Avatar
nixs.s
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 14
Member Since:
November 23, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok.

does other pages work. e.g. : http://www.yardhype.com/

November 30, 2015
2:57 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1688
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

No permission to create posts
Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 14

Members: 18059

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1738

Posts: 7300

Newest Members:

DOVEL SARL

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar