Social i mage button does not work | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Social i mage button does not work
September 21, 2014
5:29 pm
Avatar
Don Niam
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 84
Member Since:
June 20, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I am having an odd problem and i have SEO PRO on other sites and do not have htis problem. When i try to click the social button for images, i cannot get it to work. I am trying to select image and input image size. I tried deactiviating all plugins, but it did not do anything.   http://healthywebdesign.net

September 22, 2014
10:23 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2106
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online: Giulia Sabbadini
39
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22129
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2055
Posts: 8911
Newest Members:
Галина Кичигина
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 218Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar