Social Meta Data and Image now showing | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Social Meta Data and Image now showing
February 11, 2014
4:09 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I turned on the social meta part of the All In One SEO pack and it’s not showing the image I chose when sharing the page and I don’t see the social meta data on the page.  I turned it on for http://www.drinkhint.com and http://www.drinkhint.com/blog

February 12, 2014
10:21 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 12, 2014
2:57 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks so much for writing me Steve, really cool.  Well I went in and followed all the documentation to set my url’s canonical from these instructions: http://premium.wpmudev.org/blo…..ion-guide/

Followed all the instructions in webmaster tools and ALL IN ONE SEO PACK so there should be no redirect path error.

The blog and the site are on two different install’s of wordpress but linked together via links.  So in both instances in home , URL and Settings they are both set to use www.

 

As for the duplicate meta data, I just removed the old version of the ALL IN ONE SEO PACK as i use the PRO one.  Maybe that was causing it?

 

When I go to facebook and I put in http://www.drinkhint.com or http://www.drinkhint.com/blog the image I chose in the SEO part of the ALL IN ONE SEO pack does not show up.  How bout for you?

 

February 14, 2014
3:57 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 17, 2014
8:07 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Steve I totally see what you are talking about.  It’s mind blowing though. 2 things

 

1st I dont understand where this backslash after the URL is comming from and why facebook is seeing that.  WHen I look at my code and in the settings all  I see is no backslash.  Here is the code. I dont even have the option to add a backslash in wordpress as when I do and hit save it imediatly turns http://www.drinkhint.com/blog/ back to http://www.drinkhint.com/blog.  The only place that I see where that link is in the title logo image.

 

HEre is the code:

 

<link rel="canonical" href="http://www.drinkhint.com/blog" />
<meta property="og:title" content="the hint water blog by kara goldin former aol executive and hint ceo. hint is suger free water made tasty" />
<meta property="og:type" content="blog" />
<meta property="og:url" content="http://www.drinkhint.com/blog" />



February 18, 2014
10:16 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 18, 2014
12:51 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I would love to send you my login for help. When I try and use the contact form it says:

For plugin support, please visit Support forum.

February 18, 2014
12:55 pm
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

I’ve just contacted you directly via email about this.

Thanks,

Nina

February 18, 2014
6:41 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 18, 2014
7:25 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Amazing!! Thanks so much Steve you are great.  What did you do to fix it if you don’t mind me asking?

February 18, 2014
7:29 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 19, 2014
12:09 pm
Avatar
VLEE1012
Member
Guests
Forum Posts: 6
Member Since:
January 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Well great work my man!  I dont think I would have ever figured that one out.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20478

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1944

Posts: 8357

Newest Members:

Vinh Tran

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar