Title and Meta decription are not visible | General - All in One SEO Pack Pro Forum | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Title and Meta decription are not visible
December 13, 2018
12:55 pm
Avatar
Andrea C
Italy
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 7, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, 

I’ve tried all possible settings to show custom Page Title is written inside the page (All in one Title and meta description) but without success.

THIS PAGE show the default site title. It should show the custom title.

If you take a look at page source code, is possible to se the custom title after this string: //]]> /* ]]> */</script> <meta name=”descriptioncontent=”

What should I do?

Thanks in advance for you support

A-

 

[Image Can Not Be Found]

December 13, 2018
1:47 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2118
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

December 14, 2018
4:18 am
Avatar
Andrea C
Italy
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 7, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Meta description is fine, title TAG is NOT correct.

Title TAG should be “Fattoria didattica Abruzzo,visite e gite didattiche con animali”

Of course I cleaned the cache, I do every time I change something.

This problem occur, after last update (maybe it’s useful info for you).

Following this post, https://semperplugins.com/supp…..front-end/

One SEO > General Settings > Content Type Settings > SEO on only these Content Types:  I’ve ticked the checkboxes for Posts and Pages

Thanks for you support

December 14, 2018
5:04 am
Avatar
Andrea C
Italy
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 7, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

I think I found a solution: General settings > performance > force rewriting “checked”.

Now I can see the custom title

Thanks

December 14, 2018
10:36 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2118
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online:
43
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22340
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2072
Posts: 8995
Newest Members:
Jubair Ahmed
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 219Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar