CSS styles arent being picked up | General - Subscribe2 HTML Support Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
CSS styles arent being picked up
July 17, 2013
10:35 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I have just realised that some of my own css styles are not being picked up with subscribe2 HTML.

I am using inline CSS.

Can you help shed some light on this please? 

Thanks

July 17, 2013
10:49 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
6:09 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I am viewing my template in apple mail and outlook 07 – all the styles I have added are compatible with both but they arent being picked up especially where my <p> tags are. The bgcolor etc is fine but the main titles and paragraphs arent picking up my inline styles.

Im not sure why this is?

July 18, 2013
6:50 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
7:10 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

It does work when I load it into a browser and view it – picks up all my inline styles.

For some reason only the main {POST} section and {TITLE} are not picking up my style rules. The rest of the template is picking up the inline css.

I have also validated it. Which is why I cant understand why it would omit the inline style rules I have put in.

July 18, 2013
8:27 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
8:46 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Im sorry but it didnt help. I used it and tried again but the main body {POST} text just isnt taking any styling. 

Is there an alternative way round this? 

July 18, 2013
9:24 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
10:17 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I changed it to <div> tags which sorted the styling for the main content now I cannot seem ti style the {TITLE} which needs to be a certain colour, size etc.

Ive wrapped this is an <a> tag span tag and div tag but no luck. Do you have any other suggestions?

July 18, 2013
10:26 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
10:29 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I am using it in per-post form. The title was never formatted properly.

July 18, 2013
10:35 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
10:39 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Using {TITLETEXT} makes the formatting work the way I want but I need to use the {TITLE} tag as I need the post title to be a link that takes my own styling. 

July 18, 2013
10:42 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 18, 2013
10:52 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

That displays both the link and the title, I just want the title to display as a link and have it take my own styles. Is there a stylesheet with your plugin? Is there any way I can amend it? Failing that do you have any other suggestions? I really need to sort this out today if possible and I feel like Ive tried everything.

July 18, 2013
11:33 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 19, 2013
4:11 am
Avatar
neelam_khan
Member
Guests
Forum Posts: 12
Member Since:
July 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for all your help. Your suggestion above worked and I have the template looking the way I wanted it to. Finally got there! (:

July 19, 2013
5:17 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
39 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19946

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1894

Posts: 8081

Newest Members:

Vickie Yorke

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar