Emails not sending | General - Subscribe2 HTML Support Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Emails not sending
June 26, 2018
4:34 pm
Avatar
Ashlea Lanier
New Member
Subscribe2
Forum Posts: 1
Member Since:
June 14, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

We recently moved our site to WP Engine and set up a fresh MailGun account for it, but we can’t get emails to go out when posts are published.

The “Email Log” plugin shows various transactional emails being sent, which is accurate, but it doesn’t show any attempt to publish to the full Subscribe2 list, which is around 30,000 emails.

We have Mailgun set up on the site, but also have “WP Mail SMTP” in there and I’m not sure why. What’s the purpose of the WP Mail SMTP plugin if we already have the Mailgun plugin in place? Either way, why wouldn’t Subscribe2 be attempting to send out the emails?

June 27, 2018
12:56 pm
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 453
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online: Ignacio Morros
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20216

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1922

Posts: 8215

Newest Members:

賀子 久保

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar