No Image | General - Subscribe2 HTML Support Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
No Image
November 4, 2013
5:40 am
Avatar
nicki
Member
Subscribe2
Forum Posts: 6
Member Since:
May 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, i have used the subscribe2 for a while with no problems but suddenly it will no longer send the featured image!

The mail goes out and looks good but like i said with no image!

My template looks like this:

<h2 style=”text-align: center;”> {BLOGNAME} </h2> <h4 style=”text-align: center;”>”{TITLE}”</h4>

<p align=”center”>{IMAGE}</p>

 <p style=”text-align: center;”>You may view the latest post here

<p style=”text-align: center;”>{PERMALINK}</p>

 

Any tips?

 

 

 

November 4, 2013
5:51 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 4, 2013
6:00 am
Avatar
nicki
Member
Subscribe2
Forum Posts: 6
Member Since:
May 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I have the Subscribe2 HTML installed.

No keyword instead of image of the post

Version 9.0

November 4, 2013
6:12 am
Avatar
nicki
Member
Subscribe2
Forum Posts: 6
Member Since:
May 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Can this help maybe, i pushed the “send a preview” button now and when i received them, only the HTML excerpt preview showed image… 

My notification setting is set to Excerpt, tough.

 

November 4, 2013
6:21 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 4, 2013
6:29 am
Avatar
nicki
Member
Subscribe2
Forum Posts: 6
Member Since:
May 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I know the plain text don´t show the image but the full content HTML should show the featured image. Both Full + excerpt should show the featured image, it used to do that before for sure when i pressed the “send email preview”

 

 

November 4, 2013
6:35 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 4, 2013
6:47 am
Avatar
nicki
Member
Subscribe2
Forum Posts: 6
Member Since:
May 14, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Good now :)

January 10, 2014
9:57 am
Avatar
Daco
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
January 10, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

@Matthew Robinson, I had to perform the same change to get it to work. (But figured it out by looking at the source code.)

There was however another change needed to get it to work, since we use a template which does not support thumbnails apparently.

I had to update the following code 

if ( current_theme_supports(‘post-thumbnails’) ) { $this-&gt;post_image = get_the_post_thumbnail($post-&gt;ID, apply_filters(‘s2_image_size’, ‘full’)); } if(!$this-&gt;post_image){ // grab the first image from the content preg_match(‘|<img />|’,$post-&gt;post_content,$matches); $this-&gt;post_image = $matches[0]; }

I wonder if you can maybe perform these changes on the plugin itself, so we dont have to keep track of all the changes to plugins locally.

January 10, 2014
11:53 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 11, 2014
4:41 pm
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
23 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19465

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1873

Posts: 7978

Newest Members:

Susan Kane

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar