Subscribe/Unsubscribe not working correctly | General - Subscribe2 HTML Support Forum | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Subscribe/Unsubscribe not working correctly
December 20, 2016
9:09 am
Avatar
Vic Buckett
Member
Subscribe2
Forum Posts: 12
Member Since:
December 20, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi

We just upgraded from Subscribe2 to paid support Subscribe2 HTML but we are having trouble getting the Subscribe2 Widget to link up with our registration behind the scenes. 

We have enabled the Subscribe2 widget on the right hand sidebar on our site but when users put an email address in and click Subscribe, they are not receiving an email to confirm registration or being automatically added to the list of public subscribers (despite this option being ticked in Settings). 

 

Any guidance on what we need to do (sorry – we are beginners at this!) would be greatfully received as we hope to go live with our news website in the New Year.

 

Let me know if you need any further details in order to advise.

December 20, 2016
9:39 am
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
41 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19925

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1894

Posts: 8078

Newest Members:

JAMAN SRL

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar