Massive Issues After Updating to Pro Version 3.3.4 | Installation / Upgrading – All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Massive Issues After Updating to Pro Version 3.3.4
December 21, 2019
10:13 am
Avatar
Frank Risso
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 6
Member Since:
October 6, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Massive Issues After Updating to Pro Version 3.3.4

After the most recent update to Pro Version 3.3.4 our site has developed massive issues on the back end. We are using Classic Editor.

Edit date not working, Text view not working, Screen shot below:

View post on imgur.com

Menu tabs are missing in classic editor and “Social Settings” does Not work at all. Screen shot below:

View post on imgur.com

It’s possible that this just happening on the Pro Version, We have not seen this in the regular version.

Please help.

Thanks

December 21, 2019
2:43 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2194
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

December 21, 2019
3:00 pm
Avatar
Frank Risso
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 6
Member Since:
October 6, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

 

Not a caching thing. We flush all of our cache after installation at the server and also at Cloudflare. Site still have the same issues. We are only seen this on the pro version not the regular version of the plugin.

December 21, 2019
3:14 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2194
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

December 21, 2019
4:16 pm
Avatar
Frank Risso
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 6
Member Since:
October 6, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

 

I saw somebody with the same issue on the Wordpress Forum for this plugin and we were able to fix it.

 

Thanks

 

https://wordpress.org/support/…..ic-editor/

December 21, 2019
5:53 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2194
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online: Janez Janša
14
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 23640
Moderators: 1
Admins: 7
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2137
Posts: 9306
Newest Members:
Steve Mortiboy
Moderators: semperplugins: 0
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 262
[i]
[i]
Skip to toolbar