New install (first time user) - Can't get rid of "All in One SEO Pack must be configured." message | Installation / Upgrading – All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
New install (first time user) - Can't get rid of "All in One SEO Pack must be configured." message
January 16, 2012
8:41 pm
Avatar
eventide
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
January 16, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I have gone to the admin page in the link and entered the settings relevant to my blog, but I am not able to get rid of the annoying big red bar across the top of every page of my WP admin area! Yell

What am I missing/doing wrong?

January 17, 2012
9:38 am
Avatar
Javon Hart
Guest
Guests

It sounds as if the plugin has not been enabled. Under General Options change the plugin status to enabled.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online: Patricia Erdelkamp
4
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 23975
Moderators: 1
Admins: 7
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2143
Posts: 9332
Newest Members:
Bahadur Singh
Moderators: semperplugins: 0
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud Broes
Skip to toolbar