SEO info not showing | Installation / Upgrading – All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
SEO info not showing
August 12, 2013
3:12 pm
Avatar
Anita Barker
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
August 12, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I have added all my keywords, descriptions etc to my all in one package and when I look at the site none of it is showing.  Have I not set it up correctly?  The URL is http://www.teacup-ltd.com/

August 13, 2013
10:13 am
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi neats33,

Your source code is showing this as the title for your homepage:  Home, Teacup, Smart office for smart businesses | Teacup Ltd – Part 1

Is this not what you want to appear?  You can update that in the All in One SEO Pack Pro Home Settings.

Your description seems to be showing fine, but also can be updated in Home Settings if you would like to change it.

Your keywords are not showing, can you please confirm that you have enabled them in the Keyword Settings section?  If they are, will you switch them to disabled, Click Update Options at the top of the screen, and then switch them back to enabled?  Let me know if they are showing after you do this.

Thanks,

Nina

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
42 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19930

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1894

Posts: 8080

Newest Members:

Bryan Hamill

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar