twitter card does not work after upgrating | Installation / Upgrading – All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
twitter card does not work after upgrating
July 9, 2016
1:26 pm
Avatar
info@jmgvirtualconsulting.com
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 12
Member Since:
March 28, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi there ,

 

I have upgraded the All in One SEP Pack Pro and it appears that the twitter card does not work. It is showing the twitter card but not the image of the post.

See image attached below.

Any idea how to fix it?

Thanks

July 10, 2016
2:28 pm
Avatar
Michael Torbert
Admin
Forum Posts: 398
Member Since:
October 13, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 11, 2016
6:00 am
Avatar
info@jmgvirtualconsulting.com
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 12
Member Since:
March 28, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Michael,

 

please find picture on the URL attached below:

 

http://josemariagonzalez.es/er…..plugin.png

 

It is happening with all our posts now.

 

Best Regards,

 

Thanks

July 11, 2016
10:09 am
Avatar
Michael Torbert
Admin
Forum Posts: 398
Member Since:
October 13, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

July 11, 2016
3:50 pm
Avatar
info@jmgvirtualconsulting.com
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 12
Member Since:
March 28, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Michael, thanks a lot for your help so far. 

Unfortunately I have not been able to fix it with you suggestion on your previos post so I will submit my login information using the secure form you pointed to me at in your previos post.

Thanking you in advance,

Much appreciated.

July 12, 2016
12:23 pm
Avatar
Michael Torbert
Admin
Forum Posts: 398
Member Since:
October 13, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20470

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1943

Posts: 8353

Newest Members:

YAMADA YUDAI

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar