Upgraded - Errors, pending and lost a ton of pages | Installation / Upgrading – All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Upgraded - Errors, pending and lost a ton of pages
January 8, 2013
3:56 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I have been using the free version for quite a while, decided to upgrade the full paid version today.. Multiple errors, sitemaps pending…

Previously on free version 87 submitted and 331 indexed.
After upgrading to the full paid version 33 submitted and 278 indexed.

Currently says the following sare empty sitemaps, and should not be:
http://www.hatfieldmedia.com/s…..mat.xml.gz
http://www.hatfieldmedia.com/s…..lio.xml.gz

Missing XML tags: (this is not checked and should not be a part of the sitemap, yet is still going in for some reason)
http://www.hatfieldmedia.com/s…..ory.xml.gz
http://www.hatfieldmedia.com/s…..ial.xml.gz

What information can I provide to help troubleshoot this? Need me to PM you with a login?

Love the plugin. I know this will be resolved. Glad to be in this forum!

January 8, 2013
4:28 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 8, 2013
5:19 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Those types were actually turned off earlier today but apparently Webmaster tools simply did not see it. Makes sense. I should have checked that.

Turning off indexes helped out immensely. Now I am back to 246 pages indexed. We are in business!

Last error, sitemap.xml, says “An invalid date was found. Please fix the date or formatting before resubmitting.”

Line 2142

January 8, 2013
5:27 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 8, 2013
5:45 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

No problem. Thank you for the quick response. Quick question… Will you ever incorporate image/video sitemaps? Specifically Vimeo…

January 8, 2013
5:51 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 8, 2013
5:59 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

You have my vote on those. Would pay to have it developed. No one has made a plugin that creates vimeo video sitemaps. Youtube, no problem. Iframe coding just doesn’t get scavenged correctly or something.. You’d be the only devs doing it. There are many plugins for image sitemaps but it would be great to have everything all in one place, and done right.

Feel free to close this thread. Thank you for the help!

January 11, 2013
10:14 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

New problem. Sitemap is not being indexed and has a new pending problem…

Errors: 1
Invalid date
An invalid date was found. Please fix the date or formatting before resubmitting.
Tag: lastmod
Line 2174

My site now only has 32 pages indexed, and if I click on my sitemap file it shows 400 submitted, zero indexed.

January 14, 2013
10:37 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 19, 2013
9:17 pm
Avatar
drake
Member
Guests
Forum Posts: 37
Member Since:
January 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Except that every time my sitemap updates it pends for days instead of posting. If I use a different plugin, even the free version, it does not display as pending. Any thoughts on why it would remain pending for such an extended period of time?

January 21, 2013
10:11 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online: Jonathan Nichols
17 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 33

Members: 18447

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1782

Posts: 7551

Newest Members:

Errol Campbell

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar