Articles on site posting | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Articles on site posting
July 16, 2015
9:47 pm
Avatar
Derek
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
July 16, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

TheAOSN.com homepage

I have configured AIOSEO to work with Twitter and Facebook sharing. When I share articles from my website on those sites, they post with the feature image and the excerpt just fine. However, the articles themselves on the homepage are showing up with the opening text of the article instead of the excerpt in the description. I wouldn’t mind, other than the fact that the articles all have pictures and headlines at the beginning, and that code shows up in what’s supposed to be the description.

I’m new to this, and I’ve tried to tinker with the settings. Help please!

EDIT: Sorry, hit post before I finished entering the topic. Should’ve read “Articles on site posting without excerpt”

July 17, 2015
10:14 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1734
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
32 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 33

Members: 18362

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1779

Posts: 7536

Newest Members:

Loreen Abstreiter

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar