Double Link Issue | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Double Link Issue
May 17, 2012
6:01 am
Avatar
Demon Lee
London, England
New Member
AIOSEOP
Forum Posts: 2
Member Since:
May 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I recently upgraded our website with the Current FREE version of All In One SEO and immediately noticed an issue with LINKS in that whereby the link used to open in a new window, it now takes you to the link within the same window, but ALSO opens a new link as well…???

I thought I would buy the PRO version of this plugin having been happy testing the older version for 3 months and wham, the same issue with the PRO version… I know it is the All in One SEO pack as I have spend 2 days testing and the links work as they should when the AIOSEOP pack is disabled or removed from the website…

To view a site with the AIOSEOP disabled, visit http://www.romfordclassifieds.co.uk, select an advert and click on the weblink in the advert and you will note it opens a new tab/window whilst the original page remains unchanged.

To view a site with the AIOSEOP pack enabled, visit http://www.seemeadvert.co.uk, select and advert and click on the weblink in the adver and you will note it opens a new tab/window and the original page also goes to the link….!!!!

Demon Lee - I shoot people...!

May 17, 2012
9:48 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

May 23, 2012
10:55 am
Avatar
Demon Lee
London, England
New Member
AIOSEOP
Forum Posts: 2
Member Since:
May 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Peter, many thanks for the response, we have tested this and you are correct, relates only to having activated the ‘Track Outbound Links’… have turned it off for now, will wait for a fix.

regards

Demon

Demon Lee - I shoot people...!

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
32 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20440

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1941

Posts: 8338

Newest Members:

André Lopes

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar