facebook image | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
facebook image
October 11, 2016
7:28 pm
Avatar
Gaby Díaz
Spain
Member
Guests
Forum Posts: 14
Member Since:
June 11, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I am using the social tab to select the facebook image, but even though I debug it several times, it does not take the new image.

My site is http://www.gabydiaz.com

I have save a new image several times. I selected the radial next to the image. I have copy the exact link to the image and I have also selected as a feature image.

And even though, the facebook debug is still grabbing the one I saved some time ago.

This is the old picture still appearing: http://www.gabydiaz.com/wp-con…..Y_home.jpg

this is the one I saved and is the feature image: http://www.gabydiaz.com/wp-con…..e1-min.jpg

 

How can I solve this? I am feeling that it is not saving the new information

 

regards,

Gabriela

October 12, 2016
9:30 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2135
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

October 16, 2016
4:02 pm
Avatar
Gaby Díaz
Spain
Member
Guests
Forum Posts: 14
Member Since:
June 11, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Steve,

I was doing that in the page social media settings and not in the plugin social media settings.

It is working now.

Gabriela

October 24, 2016
7:47 am
Avatar
Gaby Díaz
Spain
Member
Guests
Forum Posts: 14
Member Since:
June 11, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Steve,

There is a problem with setting the image for sharing the home page in the general social setting tab and not in the individual home page.

I use wpml plugin and I have another home page in Spanish. When I share the home page in spanish, it takes the image from the general social settings and not for the spanish home page, even though:

  1. I have selected a different feature image.
  2. I have uploaded a different image for that home page.

 

How can I have different og.image for different home pages?

 

Regards,

Gaby

http://www.gabydiaz.com

http://www.gabydiaz.com/es

October 24, 2016
10:30 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 2135
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online:
17
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 22828
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2095
Posts: 9107
Newest Members:
Benjamin Klarer
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 239Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar