Home Page SEO Title, Description and Keywords not saving... | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Home Page SEO Title, Description and Keywords not saving...
February 18, 2016
7:45 pm
Avatar
brent
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
February 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Been using the free version for about a month – love it! Just upgraded to Pro. 

Home is set to static. http://www.modthink.com 

Installed Pro. Deactivated free. Activated pro.

Home SEO Title, Descriptions and Keywords disappeared. When I enter and save it, nothing there. Tried from the All Pages, form General and from editing the page itself.

Troubleshooting so far, I disabled my chache plugin, uninstalled free & deleted files, uninstalled pro & deleted files, reinstalled pro. 

Tried disabling all plugins and only running Pro –> nothing seems to work. 

I bet there’s a simple fix here. Let me know what you need from me and we’ll get it working!

Cheers.
b.

February 18, 2016
8:06 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1734
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

February 19, 2016
11:40 am
Avatar
brent
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
February 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Steve, thanks for the quick reply.

Hmmm. Well, I restored the database from yesterday morning. Haven’t had any luck with that or the free version. 

I’m going to pull a backup from a few days ago, when I know the free version was still working. 

Since I did the upgrade to pro, I also notice a significant impact on server resources. I think my dB may be corrupt and this is just revealing the issue. I’ll report back my results. 
Cheers.
b.

February 22, 2016
1:11 pm
Avatar
brent
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
February 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Steve,

It was exactly what you said, dB corruption. I rolled back to the day before and everything worked fine. Thanks for your assistance!

b.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 33

Members: 18384

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1779

Posts: 7538

Newest Members:

Rachel Sloate

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar