http://www.cbaprojectconnection.com | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
http://www.cbaprojectconnection.com
November 22, 2013
4:21 pm
Avatar
C.B. Analysis
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 4
Member Since:
March 20, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

AIOSEOPpro appears to be conflicting with my theme.

I systematically went through the plug-ins (turned them all off…then turned 1 on, tested, turned back off…etc) and identified that AIOSEOPpro is the issue.

I contacted the Theme designer and they confirmed that the AIOSEOPpro was causing the issue.

THE ISSUE:  While trying to advance to additional pages from the buttons at the bottom of the theme…..the pages do no advance.  No matter what page I try to click to, it stays on Page 1.

Please Advise.

Thanks – Jeff @ CBA Inc.

November 22, 2013
4:34 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

November 22, 2013
5:09 pm
Avatar
C.B. Analysis
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 4
Member Since:
March 20, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

No 301 at host (which writes to .htaccess)

Verified none in .htaccess file

ALL plugins ON – Issue happens

ALL plugins OFF – everything works fine. 

ALL plugins ON & AIO SEO set to OFF – everything works fine. 

AIO SEO set to ON and ALL other plugins turned OFF….Issue returns.

 

November 22, 2013
5:12 pm
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 15, 2014
6:40 pm
Avatar
C.B. Analysis
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 4
Member Since:
March 20, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Well Peter…after tinkering on and off for the past 2 months I had the brilliant idea of simply clicking on “Reset General Settings to Defaults. 

No offense, but it proved you incorrect.  Doing that fixed the issue so “…All in One SEO Pack Pro is not capable of generating a 301 redirect by itself…”

 

January 16, 2014
9:57 am
Avatar
Peter Baylies
Admin
Forum Posts: 578
Member Since:
October 16, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 18944

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1823

Posts: 7738

Newest Members:

Harte Londo

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar