Main and Social settings don´t show in indiviadual pots | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Main and Social settings don´t show in indiviadual pots
May 15, 2017
8:08 am
Avatar
mar_rgonzalvez
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
May 13, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Good Morning.

I have problems when it comes to sharing my posts in social networks, such as FB. I have verified that in the source code there are others that can belong to the theme itself. I have already contacted them. On the other hand, I have also discovered that in my individual posts I do not show All in SEO as I have seen other users in the forum. That is, the tabs “MAIN SETTINGS” AND “SOCIAL SETTINGS” are not displayed. Why it can be?

http://www.efectotowanda.com

Thanks in advance

Regards, Marina

May 15, 2017
9:33 am
Avatar
mar_rgonzalvez
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
May 13, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
I've already found where to activate it !!
May 15, 2017
9:39 am
Avatar
Michael Torbert
Admin
Forum Posts: 423
Member Since:
October 13, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 964
Currently Online:
30
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Member Stats:
Guest Posters: 36
Members: 21934
Moderators: 0
Admins: 8
Forum Stats:
Groups: 4
Forums: 28
Topics: 2042
Posts: 8841
Newest Members:
Prachi Gore
Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve Klasen, Arnaud: 206Ashish Ravi
[i]
[i]
Skip to toolbar