Meta Data and Image Not Appearing on Facebook | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Meta Data and Image Not Appearing on Facebook
March 1, 2016
10:48 am
Avatar
Curtis Waltermire
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 5
Member Since:
November 30, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I apologize if this is a common topic, but after searching around here I haven’t found what the solution to my particular problem may be.

The url for the specific blogpost is this: http://mastermindshowwichita.c…..n-wichita/

I have two websites that both use AIOSEOP.  I recently created a blog post and went to share it on social media (starting with Facebook) only to repeatedly get nothing but the site url to appear, with no meta image and no meta data.  

I compared the settings on one website and blog to the other one that wasn’t working, and adjusted the things that were not the same. This still didn’t seem to matter as nothing changed.  It just seems to be with this one particular post for some reason, as another post from the same blog seems to work as well as the other ones on the older website/blog.  

Not sure what I’m doing wrong here but nothing I do seems to work to get this to display correctly.  I’ve even checked the theme OG settings to make sure it wasn’t overriding the settings of AIOSEOP.  

Any help would be appreciated.

"That is the DAMNEDEST thing I've ever seen in my LIFE!"

--Bobby Unser, 3-Time Indy 500 Racing Champion
 
March 1, 2016
11:45 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1693
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

March 1, 2016
12:06 pm
Avatar
Curtis Waltermire
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 5
Member Since:
November 30, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks so much, Steve.  I did that and it worked beautifully.  After spending about three hours trying it over and over I figured it must be something of that nature but just wasn’t sure what.  I love your excellent service and response time on matters.  Very much appreciated.

"That is the DAMNEDEST thing I've ever seen in my LIFE!"

--Bobby Unser, 3-Time Indy 500 Racing Champion
 
Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 14

Members: 18088

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1741

Posts: 7318

Newest Members:

Erik Maier

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar