No Image Appearing When our URL is posted on facebook. | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
No Image Appearing When our URL is posted on facebook.
October 16, 2013
2:41 pm
Avatar
WondermintStudio
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
September 17, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

When users try to post our url (with our without http) http://www.WondermintKids.com, the seo descriptions appear but an ugly blank default image appears and not any associated with our site. (See post on this FB page on OCtober 13th: https://www.facebook.com/hablablahblah). I can see the description that appears is being pulled from the general settings info I input into the plug in, but I do NOT see a place to choose a photo/image or add one.

Thanks so much in advance for any help. We rely heavily on facebook posts so this is not cool.

x. Ayn

October 16, 2013
3:56 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1735
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
19 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 33

Members: 18402

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1780

Posts: 7542

Newest Members:

Nathan Elly

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar