Problem with social media image | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Problem with social media image
December 18, 2016
12:56 pm
Avatar
Greg B
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I have a problem with the image I share on my Facebook. Everything looks ok on my website before I post, but once the post is on Facebook the image is replace with different one all the time.

The page with a problem is: http://sukceszpasja.pl/jak-sta…..zna-osoba/

I thing that all my pages will have the same problem this is my first I have checked

Can I get some help with this please?

I have attached few photos with the above problem

 

Regards

Greg

1

2

4

December 18, 2016
7:30 pm
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

December 19, 2016
7:46 am
Avatar
Greg B
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Thank you for your answer. I am doing exactly as you suggest. But on my Facebook results are the same. I did this yesterday (photo 3 above)  and I did this today ( take a look at the photos below) – no change 🙁 Any idea what I can do wrong?

 

Image Enlarger

December 19, 2016
9:21 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

December 19, 2016
9:52 am
Avatar
Greg B
Member
AIOSEOP
Forum Posts: 3
Member Since:
December 18, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Thank you for your help. Just one more question to make sure:  So should I just wait 7 days and see if this is working as well on my Facebook?

December 19, 2016
9:56 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 2, 2017
6:59 pm
Avatar
chris
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
December 27, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I am experiencing the same issue with the following site of mine: http://www.thebowtie.com – it should show an image with a blue background while instead it displays some placeholder image.

 

regards,

Chris

January 3, 2017
9:47 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 6, 2017
2:15 am
Avatar
chris
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
December 27, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I did as instructed… cleared local cache of my site, specifically selected an image within settings and cleared things on FB. The image is still not showing up… please advise.

 

kind regards,

Chris

January 6, 2017
2:15 am
Avatar
chris
Member
Guests
Forum Posts: 3
Member Since:
December 27, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I did as instructed… cleared local cache of my site, specifically selected an image within settings and cleared things on FB. The image is still not showing up… please advise.

 

kind regards,

Chris

January 6, 2017
9:42 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

January 8, 2017
10:18 am
Avatar
Steve Mortiboy
Admin
Forum Posts: 1956
Member Since:
January 5, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 20478

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1944

Posts: 8357

Newest Members:

Vinh Tran

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar