Seo Pack dont work in my website | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Seo Pack dont work in my website
April 17, 2014
2:26 pm
Avatar
promo
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 8
Member Since:
April 17, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Just installed the Pro version. Pro version dont work in my website http://www.elgenero.com

April 17, 2014
2:29 pm
Avatar
Nina Gerrero
Member
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Promo,

I’ve just checked your site and it looks as though All in One SEO Pack Pro is not activated on your site.  In order to help you troubleshoot the problems you’re having you’ll need to reactivate the plugin.  Can you give me some more details about what wasn’t working, specifically?

Thanks,

Nina

April 17, 2014
2:36 pm
Avatar
promo
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 8
Member Since:
April 17, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Nina,

Thank you for the support, just check if the plug in is active, i think the problem is i have a custom theme but i don’t know why doesn’t work for me. wordpress version Versión 3.9

April 17, 2014
2:42 pm
Avatar
Nina Gerrero
Member
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Promo,

I’m sorry but I still can’t see All in One SEO Pack Pro in your source code.  Make sure your theme is calling wp_head in the header, if it isn’t it could affect a number of things on your site including how plugins work.  Check out the link below for some more information on wp_header.

http://codex.wordpress.org/Fun…..ce/wp_head

Thanks,

Nina

April 17, 2014
2:51 pm
Avatar
promo
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 8
Member Since:
April 17, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Thank you it work! :)

April 18, 2014
2:09 am
Avatar
promo
Member
Members

AIOSEOP
Forum Posts: 8
Member Since:
April 17, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

after upgrade to Versión 2.2.4 got this error Fatal error: Call to undefined function get_term_meta() in

April 18, 2014
10:27 am
Avatar
Nina Gerrero
Member
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Promo,

We’ve just pushed an update to fix this.  If you don’t see an update available for All in One SEO Pack Pro deactivate and reactivate the plugin and make sure you have your License Key entered.

Thanks,

Nina

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 14

Members: 18095

Moderators: 1

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1742

Posts: 7325

Newest Members:

A David Medina García

Moderators: Dawa Liu

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar