sitemap problem (not getting Indexed) | Troubleshooting All in One SEO Pack Pro | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
sitemap problem (not getting Indexed)
October 11, 2013
3:04 pm
Avatar
gtorlin
Member
Guests
Forum Posts: 5
Member Since:
October 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi guys, i just upgraded to pro and i think i have a small problem, which i thought i would ask here for some help/advice.

Well i disable my old sitemap plugin that i was using and also deleted all the old sitemap.xml files that was left via FTP.

I am now using the XML feature that comes with All in One (Sitemap: http://www.geekstech.co.uk/sitemap.xml) but i am having a problem getting it indexed in google. I resubmitting the sitemap via webmaster tools and after it updated and was submitted it said i had: 3.210 submitted but under indexed its is blank.

Is this normal with All in One, as before with the old plugin it use to tell me how many URLs was also indexed and not just submitted.

I am a little clueless with this sort of thing (still learning) but how i am seeing it is, 3,210 urls has been submitted but 0 of them are indexed, which surely can not be right.

Any help guys would be great.

Thanks.

October 11, 2013
3:43 pm
Avatar
Nina Gerrero
Member
Members
Forum Posts: 214
Member Since:
October 30, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Orlin,

Unfortunately, there isn’t anything you can do in this case but wait for Google to finish indexing your URLs.  All you can do is submit them and wait for Google to do the rest.

Also, you should uncheck the Enable Sitemap Indexes box in All in One SEO Pack.  You only need to use this setting if you have 50,000 URLs or more or if your sitemap is more than 10MB.

Thanks,

Nina

October 12, 2013
10:10 am
Avatar
gtorlin
Member
Guests
Forum Posts: 5
Member Since:
October 8, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Nina said
Hi Orlin,

Unfortunately, there isn’t anything you can do in this case but wait for Google to finish indexing your URLs.  All you can do is submit them and wait for Google to do the rest.

Also, you should uncheck the Enable Sitemap Indexes box in All in One SEO Pack.  You only need to use this setting if you have 50,000 URLs or more or if your sitemap is more than 10MB.

Thanks,

Nina

KK Thanks, i can now see they are being index.

Thanks for the suggestion about turning off Sitemap Indexes, i will also do this as well.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 33

Members: 18413

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1781

Posts: 7545

Newest Members:

David Tottle

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAsh R

[i]
[i]
Skip to toolbar