HTML displayed in final email when file attached | Troubleshooting Subscribe2 HTML | Support | Semper Plugins

Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
HTML displayed in final email when file attached
October 28, 2014
8:14 pm
Avatar
jmatley
New Member
Guests
Forum Posts: 1
Member Since:
October 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

When using the Send Mail feature, and attaching a file, the final email being generated displays HTML.

For example, this is what was generated for my preview even though, of course, I did not type any HTML into the body of the email:

<html><head><title>A message from Giamante</title></head><body><p>This is only a test. It should not show HTML in the final email.</p>
</body></html>

 

If I attempt to “Embed theme CSS stylesheet and Images in HTML notifications” I get a lot more HTML and code showing up. Huge mess.

 

This only happens when attaching a file to the email. 

The site in question is http://giamante.com

Subscribe2 version 10.17.2

Subscribe2 HTML version 10.6

 

Seems like a bug. Any ideas for a quick fix?

October 29, 2014
2:39 pm
Avatar
Matthew Robinson
UK
Admin
Forum Posts: 448
Member Since:
December 13, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

** You currently do not have permission to see this post. To obtain access to these Premium Support Forums, please purchase a plugin and support subscription from Semper Plugins **

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 964

Currently Online: rod rick
34 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 35

Members: 19930

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 28

Topics: 1894

Posts: 8080

Newest Members:

Bryan Hamill

Administrators: Michael TorbertPeter BayliesSupport TeamSteve MortiboyMatthew RobinsonSteve KlasenArnaud BroesAshish Ravi

[i]
[i]
Skip to toolbar